Отидете към основна версия

2 797 12

Цвети изтри всички снимки с Криско и провокира слухове за раздяла

  • цвети петрова-
  • криско-
  • раздяла-
  • снимки-
  • социални мрежи

Това шокира феновете на двойката

Рапърът Криско и половинката му Цвети са една една от най-обсъжданите светски двойки. Красивата танцьорка често се оплаква на последователите си в социалните мрежи, че за отглеждането на двете им деца с изпълнителя не получава никаква помощ, като дори не ползва услугите на детегледачка.

Последният шок за феновете на двойката е, че Цвети е взела кардиналното решение да изтрие всички общи кадри с Криско от нейния Instagram.

"Може да му се е разсърдила за нещо и така да го наказва. Може и да се сърди, че я асоциират с него, а иска да е самостоятелно известна, но това няма как да се случи, защото тя е популярна благодарение на Криско, иначе никой нямаше да я знае и още щеше да е стюардеса и танцьорка, а не инфлуенсърка" – коментират в социалните мрежи, предава iwoman.bg.

Малко след раждането на второто им дете имаше слух в светските среди, че двойката се е разделила. Тогава Криско и Цвети нито потвърдиха, нито отрекоха информацията, но танцьорката отново беше махнала всичките си снимки с изпълнителя от социалните мрежи.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини