Отидете към основна версия

3 039 15

Един "Приятел" по-малко: Кинозвезди и политици скърбят за Матю Пери

  • матю пери-
  • скръб-
  • известни личности-
  • политици

Десетки известни личности изразиха скръбта си от преждевременната кончина на 54-годишния американски актьор

Снимка: Shutterstock

Десетки известни личности изразиха скръбта си от преждевременната кончина на 54-годишния американски актьор Матю Пери, придобил известност като Чандлър от сериала „Приятели“, съобщават световните осведомителни агенции.

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо, който е бивш съученик на Пери в Отава, описа кончината на Пери като „шокираща и тъжна“. „Никога няма да забравя игрите ни в училищния двор и знам, че хората по света никога няма да забравят радостта, която той им донесе“, написа Трюдо в социалната мрежа "Екс" (бивш Туитър) и добави: „Благодаря за смеха, Матю. Беше обичан и ще ни липсваш“.

Носителката на „Оскар“ Октавия Спенсър също оплака смъртта на Пери в Инстаграм: „Невероятно натъжена съм да чуя за смъртта на Матю Пери днес, написа тя и допълни: "Неговият дар за света ще бъде запомнен завинаги. Изпращам обич на семейството на Матю, приятелите, колегите му и милионите му фенове по света“.

Романтичният живот на Матю Пери също бе често под прожекторите, тъй като той излизаше със звезди като Джулия Робъртс, Селма Блеър, Лизи Каплан и покойната Джейми Тарсес. Той обаче никога не сключи брак и няма деца.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 13 гласа.

Свързани новини