Отидете към основна версия

33 936 17

Матю Пери е поискал последната реплика в сериала "Приятели" да бъде на Чандлър

  • матю пери-
  • чандлър-
  • приятели-
  • реплика-
  • сериал

По сценарий е трябвало Рейчъл (Дженифър Анистън) да каже финалните думи в ситкома

Снимкa: Shutterstock

Последната реплика в сериала „Приятели“ е била поискана лично от Матю Пери. Това става ясно от мемоарната му книга от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“.

В нея Матю Пери, изиграл образа на неповторимия Чандлър Бинг, разказва как е настоял пред създателите на ситкома именно с реплика на неговия персонаж да бъде сложена точката на хитовия сериал, който се излъчваше в продължение на 10 години. Според актьора е било „жизненоважно“ точно Чандлър да каже последните думи в сериала.

Преди да бъде заснета последната сцена, Пери е дръпнал Марта Кауфман встрани: „Казах ѝ: Интересува ме само и единствено това. Може ли аз да произнеса последната реплика?“, признава откровено в мемоарите си Пери.

По сценарий е трябвало Рейчъл (Дженифър Анистън) да попита останалите дали имат време за едно последно кафе и след като всички се съгласят, да излязат в коридора и сериалът да приключи по този начин.

Феновете на ситкома обаче много добре помнят, че в този момент Чандлър неочаквано изстрелва въпроса „Къде?“ и реално това се явява последната реплика в сериала.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 69 гласа.

Свързани новини