Отидете към основна версия

4 566 9

Разделени ли са наистина Валери и Мария Бакалова?

  • мария бакалова-
  • валери-
  • раздяла-
  • връзка-
  • мария гроздева

Според светските хроникьори Мария Гроздева, майката на Валери, не харесвала актрисата

Разделили ли са се Мария Бакалова и Валери Григоров? Според слуховете това се е случило още преди около месец, но досега явно и двамата не са искали да се разбира, защото дори не са изтрили общите си снимки в социалните мрежи, както се случва в такива моменти.

Двойката не е публикувала в социалните мрежи нови снимки заедно от края на август, което е не само дълъг период, но и дава много поводи за коментари от страна на феновете им. Както е добре известно, преди буквално бълваха ежедневно видеосторита.

Очевидно двамата продължават да се следват, вероятно и да бъдат приятели, но нищо повече, нищо по-специално или интимно, както е било до този момент.

Според светските хроникьори една от причините за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова - двукратната олимпийска шампионка в спортната стрелба и единствен българин с пет олимпийски медала - Мария Гроздева, изобщо не долюбвала бъдещата си снаха, пише "Телеграф". На шампионката изобщо не ѝ допадала актрисата, която е първата българка, номинирана за "Оскар".

Бакалова, колкото и да опитвала да ѝ се хареса, не успявала, а Валери често изпадал в позицията на рефер между майка си и любимата си. Напрежението в един момент ескалирало и това рефлектира върху любовта на младите, пише още изданието.

Актрисата изживяла много тежко края на връзката им, тъй като тя наистина обичала Валери. Въпреки всичко обаче тя продължава с работните си ангажименти, които леко бе позагърбила заради голямата любов. Очаква се в края на годината да снима и голям американски проект.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.

Свързани новини