Отидете към основна версия

3 363 14

7 неща говорят, че сте женени за грешния човек

  • брак-
  • развод-
  • семейство-
  • раздяла-
  • грешен човек-
  • признаци

Интернет потребители споделят за нещата, които са отворили очите им за грешния избор

Снимка: Shutterstock

Много бракове започват като любящи и щастливи взаимоотношения, но с времето те също стават кисели, а любовта отлита през прозореца. Когато това се случи, хората често се опитват да се борят да спасят брака си, но за съжаление това не винаги се получава, пише vesti.bg.

Вместо това хората трябва да прекъснат нишката при първия знак, че човекът, за когото са се оженили, не е този, за когото са го смятали. Но кои са най-явните признаци, че това е така? Според един интернет форум, съществуват седем признака в поведението, че сте с неправилния човек.

1. Скриване на добри новини от партньора ви

Един потребител споделя, че е разбрал, че се е оженил за грешния човек, когато човекът е скрил добра новина от брачния си партньор заради завист или грозни реакции. Той казал: "Скривах добри новини от нея, защото знаех, че тя ще ме накара да се чувствам зле заради това. Надявах се, че тя ще порасне и ще спре да бъде егоистична и да се държи детински. Но тя така и не го направи."

2. Когато не искате да бъдете приятели с него

Друг потребител разказва, че е разбрала, че съпругът ѝ не е правилният човек, когато си е представила какво би направила, ако не са били гаджета. Тя казва: "Всичко свърши, когато осъзнах, че ако не се срещахме, нямаше да искам да му бъда приятелка".

3. Когато той е дистанциран в деня на сватбата

Една от споделящите си спомня, че е хванала съпруга си да се забавлява с друга жена в деня на сватбата им. Тя разказа: "Когато разбрах, че той си пишеше с друга мацка в деня на сватбата ни, оттам нататък всичко тръгна накриво". Що се отнася до знаците, този е доста голям!

4. Когато егоизмът достига неприлични нива

Един потребител споделя, че е разбрал, че съпругата му е грешният човек, след като тя е реагирала на сериозна медицинска процедура. Той казал: "Прибрах се вкъщи от спешното отделение, след като ми поставиха диагноза за тежко белодробно заболяване, а тя веднага ме остави с децата, за да излезе да пие с приятели."

5. Когато сте много надолу в списъка му с приоритети

Една майка споделя, че последната капка е дошла, малко след като е родила детето им. Тя споделя: "Моят избяга да играе голф, след като се прибрахме от болницата със сина ни. Няколко дни по-късно той отново отиде, докато аз карах до болницата с бебето. Имах тежък мастит, висока температура, а той просто избяга".

6. Когато осъзнаете колко студенокръвен е той

Друга жена казва, че е разбрала, че се е омъжила за грешния мъж, въз основа на това как той говори за децата им.

"Осъзнах, че съм съм с грешния човек на петата година от 19-годишния ни брак... но това, което преля чашата беше, когато бившият ми каза, че децата ни не са ЗАСЛУЖИЛИ любовта му, което разклати цялата ми основа."

7. Когато вече не се чувствате като себе си

Един от най-популярните отговори дойде от жена, която споделя, че е загубила себе си заради брачния си партньор. Тя казва: "Един ден осъзнах, че съм се превърнала в по-малка версия на себе си, затова трябваше да си тръгна."

Разбира се, когато се стигне до разтрогване на един брак, са необходими наистина сериозни причини, но тук виждаме само капка в морето от причини, заради които някой може да реши, че е сбъркал с избора си на партньор.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини