Отидете към основна версия

1 711 4

"За мен ще бъде чест": Зак Ефрон е готов да изиграе Матю Пери

  • зак ефрон-
  • матю пери-
  • биографичен филм-
  • роля

Актьорът сподели, че е готов да изиграе Пери в евентуален бъдещ биографичен филм

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Докато вървеше по червения килим за световната премиера на новия си филм "The Iron Claw" в Далас, Тексас, в сряда вечерта, Зак Ефрон разкрива ексклузивно пред PEOPLE, че би бил готов да изиграе Пери - който почина миналия месец на 54-годишна възраст - в бъдещ биографичен филм, след като Пери изрази преди това, че би искал Ефрон за ролята.

"За мен е чест да чуя, че е мислил за мен, за да го играя“, казва Ефрон.

"Ще видим. За мен ще бъде чест да го направя", добавя той.

Отбелязвайки, че е "съкрушен“ от загубата на Пери, Ефрон също така разказва приятни спомени, които има от заснемането на комедията от 2009 г. "17 Again" заедно със звездата от "Приятели“.

"Мати имаше огромни чувства и не се страхуваше да те направи част от тези чувства. Комедиен гълтач на мечове с истински мечове. Мечовете болят“, написа 53-годишният Ленън, добавяйки по-късно, "Мати винаги се опитваше да стане по-добър. Мати беше готов да говори. Мати не искаше да бъде сам. Мати искаше да те накара да се смееш, дори ако преглъщането на мечовете боли."

Най-известен с ролята на Чандлър Бинг в 10 сезона на ситкома "Приятели", Пери е известен и с филми като "The Whole Nine Yards от 2000 г.", "Fools Rush In от 1997 г." и "Three to Tango от 1999 г".

Семейството на Пери казват в изявление, че са "с разбито сърце“ от неговата "трагична“ смърт.

"Сърцето ни е разбито от трагичната загуба на нашия любим син и брат. Матю донесе толкова много радост на света, както като актьор, така и като приятел", казаха те. "Всички вие означавахте толкова много за него и ние оценяваме огромното изливане на любов.“

Ефрон играе в "The Iron Claw“ заедно с Джереми Алън Уайт, Харис Дикинсън и Стенли Саймънс като истинските братя и сестри професионални борци, съставляващи семейството на Фон Ерих.

На червения килим в сряда вечер Ефрон сподели за възгледите си за славата, тема, включена във филма "A24".

"Мисля, че времената се променят“, признава Ефрон. "Едно нещо, което ще кажа, е, че в днешно време всеки има телефон, така че това е интересна част от това да си известен. И мисля, че това е темата на този филм. Начинът, по който беше за [м Кевин, семейството му, това говори за много от недостатъците или може би за капаните на славата."

"Трябва да си воин, за да преминеш през това ---, човече“, продължава той. "И за това е тази история. Уважавам дяволите на момчетата, които падат и са в състояние да се изправят и да устоят.“

Възпитаникът на High School Musical добавя: "Мисля, че всеки може да се свърже с него на едно или друго ниво.“

"The Iron Claw" ще е в кината на 22 декември.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини