Отидете към основна версия

2 788 15

Сексуалната неудовлетвореност на Матю Пери била една от движещите сили на алкохолизма му

  • матю пери-
  • алкохолизъм-
  • сексуална неудовлетвореност-
  • даян сойър

Това разкри Даян Сойър пред The Sun

Снимкa: Shutterstock

Матю Пери, който си отиде нелепо само на 54 г., имал бурен и драматичен живот, изпълнен с пикове, спадове и съжаления. За тази неудовлетвореност в личния му живот говори пред The Sun асистентката на дългогодишния психоаналитик нa Пери, Даян Сойър.

"Сексуалната и интимна неудовлетвореност на Матю беше една от движещите сили на алкохолизма и проблема му с наркотиците. Тя се корени в страха от отхвърляне, явно идващ от раздялата на родителите му“, разказва Сойър пред таблоида.

Чандлър от „Приятели“ се пробвал първо при Дженифър Анистън. Това се случило три години преди двамата да бъдат избрани за сериала, когато се запознали на кастинг. Красавицата била много нежна в отхвърлянето си и му заявила, че няма да излезе на среща с него и предпочита да си останат близки приятели.

„Матю го прие за огромна обида, по-добре да му беше казала, че е грозен или че дъхът му мирише ужасно. Това съвпада с периода на първите му проблеми с дрогата – по-точно болкоуспокояващи лекарства, които започна да взима уж невинно след контузия по време на ски“, твърди Сойер.

По-късно Матю се пробвал с Кортни Кокс и Лиса Кудроу, но и те го отрязали, пише "Уикенд".

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.

Свързани новини