Отидете към основна версия

6 360 44

bTV отвърна на Константин Кацаров, който нарече "Гласът на България" - "Гласът на лъжата"

  • константин кацаров-
  • гласът на българия-
  • btv-
  • отговор-
  • лъжа

Константин Кацаров преди дни публикува дълъг и подробен текст, която разбуни духовете в интернет

Снимка: Facebook

От bTV излязоха с официална позиция след унищожителния коментар на Константин Кацаров, който написа, че предаването "Гласът на България" подвежда както изпълнителите, така и зрителите. След като Кацаров отпадна от музикалната надпревара, той публикува дълъг и подробен текст, описващ целия процес от кастингите до реалното му участие.

Кацаров обвини "Гласът на България", че са го принуждавали да пее на английски език, а всяко негово предложение да изпее българска песен е било отхвърляно с довода, че нямат права. Цялата публикация на Константин Кацаров, която разбуни духовете в интернет, прочетете тук.

Позицията на bTV

В сайта на bTV на 29 ноември се появи официална позиция по случая, в която се казва, че от медията подхождат с уважение към всеки един участник в "Гласът на България", а предаването 10 успешни сезона подкрепя развитието на българските таланти, пише actualno.com. "bTV категорично отхвърля отправените обвинения и внушения. Следваме най-добрите принципи за производство на телевизионно съдържание и няма да допуснем да се очерня името на предаването и да се хвърля сянка върху професионализма на екипа на продукцията. bTV наблюдава развитието на темата и има готовност да предприеме необходимите действия, за да защити доброто име и репутация на предаването."

Пълният текст на официалната позиция на bTV следва:

"bTV се отнася с огромно уважение към всеки талант. Съжаляваме за отпадането на г-н Константин Кацаров от музикалната надпревара по време на Нокаутите в неделната вечер на 26.11.2023 г. Подхождаме с пълно уважение към личното мнение и изразена позиция на г-н Кацаров и разбираме неговото разочарование от отпадането му от състезанието. Същевременно, oтправените обвинения към продукцията са напълно неоснователни. Екипът на продукцията многократно е доказал своя професионализъм в организацията на едни от най-популярните телевизионни формати и е затвърдила отлични взаимоотношения със стотици участници, които са били част от предаванията.

"Гласът на България" вече 10 успешни телевизионни сезона дава възможност за изява на български артисти и подкрепя развитието на млади музикални таланти. Треньорите в предаването са доказани музиканти и изпълнители с богат опит и изграден авторитет на българския музикален пазар, бендът е съставен от едни от най-изявените и успешни музиканти, а зад кадър, в продукцията работи голям екип от професионалисти, които подпомагат във всеки един етап подготовката на участниците.

bTV категорично отхвърля отправените обвинения и внушения. Следваме най-добрите принципи за производство на телевизионно съдържание и няма да допуснем да се очерня името на предаването и да се хвърля сянка върху професионализма на екипа на продукцията. bTV наблюдава развитието на темата и има готовност да предприеме необходимите действия, за да защити доброто име и репутация на предаването."

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 56 гласа.

Свързани новини