Отидете към основна версия

17 043 46

Нана Гладуиш и съпругът ѝ си купиха имение в Америка

  • нана гладуиш-
  • съдебен спор-
  • имение-
  • америка-
  • емигрира

Бившата водещата на "Съдебен спор" ще живее със семейството си близо до океана в САЩ

"Сбогом“, с Нана Гладуиш си взеха телевизионните зрители. Водещата на предаването “Съдебен спор“ окончателно слезе от родния ефир, след като последната година често отсъстваше от него. Любимката на зрителите е решила да сложи край на кариерата си и да емигрира заедно със семейството си в Америка.

От няколко години насам те прекарваха в Щатите по един-два месеца годишно, а сега окончателно щели да заживеят зад Океана за постоянно. Нана и съпругът ѝ Джонатан дори са инвестирали в свой собствен имот. Съвсем скоро са сключили сделка за покупка на огромна къща, която се намира в един от топлите щати. Мъжът на тв звездата заминал за Америка преди нея, за да преустрои бизнеса си там.

Всеизвестно е, че британецът е милионер и откакто се ожени за Нана, бизнес делата си въртеше от България. Семейството обаче искало да предостави и по-добро бъдеще на сина им Джейсън, който е вече в тийнейджърска възраст. Той е запален по тениса от съвсем малък и вече жъне успехи на корта. Тренира професионално и според учителите си бил следващата голяма тенис надежда в световен мащаб.

В Щатите обаче щял да има много по-голямо поле за изява и отлични условия за тренировки, така че пътят му към Големия шлем да бъде по-лесен. Със слизането на Нана от ефир предаването "Съдебен спор" няма да спре да се излъчва.

Щафетата поема футболната съпруга Ромина Тасевска, която досега се подвизаваше като коментаторка в предаването на Гала "На кафе“. По всяка вероятност смяната ще се отрази зле на рейтинга, защото Гладуиш е сред най-обичаните тв лица в България. Тя е на екран повече от 20 години и е водила различни формати. Близостта си със зрителите спечели, споделяйки в ефир за най-тежката битка в живота си - а именно борбата с рака. За пръв път тя бе диагностицирана с коварното заболяване през 2012 г., когато ѝ бе открит тумор в гърдата.

След тежко лечение Нана успя да надвие диагнозата, но ракът се завърна отново през 2017 г. За живота ѝ се бореха както български лекари, така и специалисти в Израел. Наложи се дори да бъдат премахнати яйчниците ѝ. Макар лъче- и химиотерапиите да са зад гърба на 49-годишната тв звезда, лечението ѝ всъщност още течало и щяло да отнеме дълги години.

"На поддържаща хормонална терапия съм, която продължава. Тя се прави десет години, а понякога и до края на живота‘‘, разкрива Нана. Тя споделя, че винаги ще се води високорисков пациент и няма как да продължи живота си в пълно спокойствие, пише "Ретро".

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 49 гласа.

Свързани новини