Отидете към основна версия

3 207 29

85-годишната Джейн Фонда харесва 20-годишни мъже

  • джейн фонда-
  • срещи-
  • любов-
  • любовник

Актрисата сподели своя нов нетрадиционен поглед върху любовта в интервю за подкаста Absolutely Not на комедиантката Хедър Макмехан

Снимка: БГНЕС

Джейн Фонда, освен като известна американска актриса, е популярна и с умението си да поддържа перфектна форма на тялото си чрез домашни тренировки, които не спира да практикува дори и на сегашната си 85-годишна възраст. Ежедневието на актрисата не се е променило особено от 80-те години насам, пише lifestyle.bg.

Джейн Фонда е известна и с необичайните си възгледи за връзките. През 2018 г. тя заяви, че никога повече няма да ходи по срещи, а през 2021 г. добави, че просто няма желание да влиза в романтична връзка с когото и да било.

Наскоро Джейн Фонда сподели своя нов нетрадиционен поглед върху любовта и срещите по време на интервю за подкаста Absolutely Not на комедиантката Хедър Макмехан.

@dearmedia Save this video as a reminder to live with intention and no regrets 👏 #noregrets #intentionallyliving #lifeadvice #janefonda #janefondatok #absolutelynot #podcastclips ♬ original sound - Dear Media

На въпроса как се справя със срещите през 80-те ѝ години, Фонда даде категоричен отговор: "Срамувам се да кажа това, но ако трябва да имам любовник, той трябва да е на не повече от 20 г.". Причината за това е, че не харесва стара кожа.

Интервюто набра широка популярност в социалните мрежи и предизвика вълна от реакции както от фенове, така и от критици. Някои се възхищават на Фонда за нейната честност, други са скептични към нетрадиционните ѝ предпочитания за срещи.

Това не е първият път, когато Фонда говори открито за личния си живот. Тя често споделя за предимствата на живот без романтична обвързаност и оспорва обществените норми по отношение на стареенето и връзките.

Актрисата разкри и гледната си точка относно остаряването. Тя твърди, че се чувства по-млада сега, отколкото когато е била на 20 години. Според нея това подмладяване е резултат от 70-годишен стремеж "да останем млади".

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини