Отидете към основна версия

4 792 27

34-годишна жена намери голямата любов в джунглата

  • любов-
  • джугла-
  • връзка

По време на COVID пандемията заминава за Перу за десетина дни, където се влюбва в 20-годишния младеж Ромуло Роке

Каролин Найт е 34-годишна жена, която по стечение на обстоятелствата намира любовта на живота си на място, където най-малко е очаквала – в Амазонската джунгла.

По време на COVID пандемията заминава за Перу за десетина дни, където се влюбва в 20-годишния младеж Ромуло Роке. След срещата си тя вече е убедена, че няма смисъл да се връща обратно в Лондон и решава да заживее с него в дивата природа.

И до днес тя е с него в джунглата, заобиколена от множество насекоми и липса на питейна вода. Двойката работи в какаова плантация.

За да се свържат с външния свят, двамата трябва да посетят най-близкото селце, в което има достъп до интернет.

Ромуло излъчва невероятно позитивна енергия и нещо в душата му привлече вниманието ми. Въпреки че е малък, притежава зрялост, коментира Найт, която е учителка по йога.

Тя допълни, че работата в плантацията е изключително трудна и мъчителна, но „дърветата се отплащат с плодове“. Нещо повече, твърди, че първите поръчки от Обединеното кралство вече са факт, благодарение на профила ѝ в Instagram.

„С мои колеги дойдохме на лагер. Мислех да остана десет дни, но ето че намерих любовта. Въпреки жегата в джунглата, ненаситните насекоми, липсата на санитарни условия и изтощителната работа, събуждането до него всяка сутрин, под вълшебния звук на маймуните, си струва всичко. Чувствам се в безопасност и обичана“, разказва Найт.

По думите ѝ 19-годишните младежи във Великобритания са все още „момченца“, докато тези в Амазония „растат значително по-бързо“.

Накрая споделя, че вече няма мобилен телефон, но продължава да използва социалните мрежи, най-вече заради бизнес начинанията на двамата с какаото.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.

Свързани новини