Отидете към основна версия

1 808 7

Деди Янки слага край на успешната си кариера в името на вярата (ВИДЕО)

  • деди янки-
  • изпълнител-
  • вяра-
  • християнство-
  • кариера-
  • турне-
  • концерт

Регетон звездата категорично заяви, че се отказва и от прякора си и от тук нататък ще се представя с рожденото си име Рамон Аяла

Снимка: БГНЕС/ EPA

Създателят на купища регетон хитове Деди Янки се отказва от кариерата си на певец, за да се посвети изцяло на християнството.

Изпълнителят на хита "Gasolina" разкри, че започва "ново начало", за да следва вярата си, по време на последния ден от прощалното си турне La Meta (Целта) в Пуерто Рико в понеделник, предава Page Six.

"Тази вечер признавам и не се срамувам да кажа на целия свят, че Исус живее в мен и че ще живея за него", написа той в Instagram заедно с видеозапис на речта си от турнето.

"В продължение на много години се опитвах да запълня една дупка в живота си, която никой не можеше да запълни. Опитвах се да намеря цел, в много случаи изглеждаше, че съм щастлив, но нещо ми липсваше, за да се чувствам пълноценен", продължава Янки в клипа.

Певецът обяснява, че му е било трудно да намери щастието, въпреки че е спечелил множество награди и светът е бил в краката му.

След това той прочете стих от Библията на испански език, в който се казва: "Каква полза за човек, ако спечели целия свят, но загуби душата си?". "Една глава свърши, но ще започне нова", продължи той и добави, че занапред ще се представя единствено с рожденото си име Рамон Аяла.

След десетилетия на успехи в музикалния бизнес 46-годишният изпълнител на множество хитове иска да използва "инструментите, които притежавам, като музика, социални мрежи, платформи, микрофон - всичко, което Исус ми е дал - за Неговото царство".

"Точно както Исус, със своята милост, ми позволи да пътувам по света, по Твоята милост, Отче, се надявам да ми позволиш да евангелизирам света от Пуерто Рико. Амин", завършва Янки.

Клипът в социалните мрежи завършва с показване на светлинно шоу над арената с думите "Cristo viene", което се превежда като "Христос ще дойде". Новата мисия на четирикратния носител на "Грами" беше аплодирана от милиони от неговите 49 милиона последователи.

В продължение на години изпълнителят се опитва да намери своята цел в живота, но винаги остава изгубен, обяснява той.

"Търсенето свършва и започва най-красивото и най-великото приключение. Христос ни изцелява, защото времето отнема твърде много време", коментира един от феновете на латино звездата. "Нека Бог да направлява пътя ви в това ново начало!!! Ето това наричам смелост и сърце!!! Добре дошъл.", пише друг. "Страхотно свидетелство, със сигурност това е най-важното нещо", включи се трети.

Едва когато носителят на "Грами" посвещава живота си на Бога, той започва да се чувства пълноценен. Това е един от първите случаи, в които Янки публично изповядва вярата си.

Деди Янки е в светлината на прожекторите, откакто през 2004 г. издаде хита си "Gasolina", а по-късно през 2017 г. е един от авторите на абсолютния хит "Despacito" с участието на Джъстин Бийбър и Луис Фонси.

Миналото лято певецът започна световното си турне "La Última Vuelta", от което спечели повече от 125 милиона долара, според класацията на Billboard за края на годината.

Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.

Свързани новини