Last news in Fakti

6 Декември, 2023 12:56 1 796 7

Деди Янки слага край на успешната си кариера в името на вярата (ВИДЕО)

  • деди янки-
  • изпълнител-
  • вяра-
  • християнство-
  • кариера-
  • турне-
  • концерт

Регетон звездата категорично заяви, че се отказва и от прякора си и от тук нататък ще се представя с рожденото си име Рамон Аяла

Деди Янки слага край на успешната си кариера в името на вярата (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Създателят на купища регетон хитове Деди Янки се отказва от кариерата си на певец, за да се посвети изцяло на християнството.

Изпълнителят на хита "Gasolina" разкри, че започва "ново начало", за да следва вярата си, по време на последния ден от прощалното си турне La Meta (Целта) в Пуерто Рико в понеделник, предава Page Six.

"Тази вечер признавам и не се срамувам да кажа на целия свят, че Исус живее в мен и че ще живея за него", написа той в Instagram заедно с видеозапис на речта си от турнето.

"В продължение на много години се опитвах да запълня една дупка в живота си, която никой не можеше да запълни. Опитвах се да намеря цел, в много случаи изглеждаше, че съм щастлив, но нещо ми липсваше, за да се чувствам пълноценен", продължава Янки в клипа.

Певецът обяснява, че му е било трудно да намери щастието, въпреки че е спечелил множество награди и светът е бил в краката му.

След това той прочете стих от Библията на испански език, в който се казва: "Каква полза за човек, ако спечели целия свят, но загуби душата си?". "Една глава свърши, но ще започне нова", продължи той и добави, че занапред ще се представя единствено с рожденото си име Рамон Аяла.

След десетилетия на успехи в музикалния бизнес 46-годишният изпълнител на множество хитове иска да използва "инструментите, които притежавам, като музика, социални мрежи, платформи, микрофон - всичко, което Исус ми е дал - за Неговото царство".

"Точно както Исус, със своята милост, ми позволи да пътувам по света, по Твоята милост, Отче, се надявам да ми позволиш да евангелизирам света от Пуерто Рико. Амин", завършва Янки.

Клипът в социалните мрежи завършва с показване на светлинно шоу над арената с думите "Cristo viene", което се превежда като "Христос ще дойде". Новата мисия на четирикратния носител на "Грами" беше аплодирана от милиони от неговите 49 милиона последователи.

В продължение на години изпълнителят се опитва да намери своята цел в живота, но винаги остава изгубен, обяснява той.

"Търсенето свършва и започва най-красивото и най-великото приключение. Христос ни изцелява, защото времето отнема твърде много време", коментира един от феновете на латино звездата. "Нека Бог да направлява пътя ви в това ново начало!!! Ето това наричам смелост и сърце!!! Добре дошъл.", пише друг. "Страхотно свидетелство, със сигурност това е най-важното нещо", включи се трети.

Едва когато носителят на "Грами" посвещава живота си на Бога, той започва да се чувства пълноценен. Това е един от първите случаи, в които Янки публично изповядва вярата си.

Деди Янки е в светлината на прожекторите, откакто през 2004 г. издаде хита си "Gasolina", а по-късно през 2017 г. е един от авторите на абсолютния хит "Despacito" с участието на Джъстин Бийбър и Луис Фонси.

Миналото лято певецът започна световното си турне "La Última Vuelta", от което спечели повече от 125 милиона долара, според класацията на Billboard за края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    6 5 Отговор
    Местя го за деди и деди бидон тоже !
  • 2 варненски пенсионер

    3 0 Отговор
    БМХ !.....
  • 3 Пич

    5 7 Отговор
    Хахаха...... тарикат , тарикат , колко па да е тарикат ?! Щом църквата му е изпилила мозъка , а после постепенно ще му вземе и парите.....!!!
  • 4 Мъдрият

    9 2 Отговор
    Браво човек, че Господните думи са докоснали сърцето и душата ти и си решил да се обърнеш към Бога!

    Православният превод на този израз е:
    "Защото каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си?"

    Но трябва да направиш и следващата крачка, ако наистина искаш да спасиш душата си:

    Да оставиш католицизма и да приемеш Православието!

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 5 Колко

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мъдрият":

    Па да си мъдър , като си оставил брадатите хайдуци да мислят вместо тебе?! И да си купуват Ролекси и Линкълни , благодарение на глупаците !
  • 6 Мъдрата

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мъдрият":

    Аз пък мисля, че преводът "Каква полза ако човек спечели целия свят, а ИЗГУБИ душата си" е по-точен.
  • 7 А според мен

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Мъдрият":

    Рамон не е католик . Той е преживял лична среща с Исус Христос и е решил да го следва. Думите "Исус живее в мен" го потвърждават.