Отидете към основна версия

2 957 12

Феновете попиляха Ема Стоун заради рокля: Ужас! Изглежда все по-зле...СНИМКА

  • ема стоун-
  • рокля-
  • актриса

Актрисата се появи на премиерата на филма "Нещастните бедни" в рокля на дупки

Американската актриса Ема Стоун дойде на премиерата на филма „Нещастните бедни“ в тоалет на дупки и беше прокълната онлайн. Съответните снимки и коментари се появиха на сайта на Daily Mail, предаде lenta.ru.

35-годишната знаменитост се появи на червения килим в жълта рокля на луксозната марка Louis Vuitton, с дълбоко деколте и множество изрезки с различни форми, украсена с искрящи кристали и перли. Звездата от „La La Land“ носеше отворени обувки и допълни визията си с чокър с масивно цвете.

Някои читатели на изданието не оцениха положително външния вид на актрисата и започнаха да пишат в коментарите под материала. „Защо жените, които нямат какво да покажат, винаги парадират с несъществуващото си деколте?“, „Мишката ѝ изяде роклята“, „Ужасна рокля“, „Ема изглежда ужасно и става все по-зле всяка година“, „От последните пет години тя е загубила стила си“, възмущаваха се те.

През ноември Ема Стоун позира в разголен външен вид за списание W. На публикуваната черно-бяла снимка знаменитостта се появи само по чорапогащник, прикривайки голите си гърди с ръце.

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.

Свързани новини