Отидете към основна версия

2 743 19

Момчил от "Игри на волята" и гаджето му Боряна отпътуваха на романтична почивка (СНИМКИ)

  • игри на волята-
  • гадже-
  • приятелка-
  • момчил василев-
  • почивка-
  • екскурзия

Зрителите на екстремното шоу заляха социалните мрежи с позитивни коментари за младата двойка

Момчил от "Игри на волята" и приятелката му - Боряна Канева, решиха да отделят време само за себе си и да се порадват на любовта си далеч от родината след финала на екстремното шоу по-миналия петък. Двамата бяха разделени за близо 2 месеца, докато траеше участието на Момчил в "Игрите", където малко не му достигна да отмъкне победата от Иван Рълев и се класира на второто място.

И макар времето да не е съвсем подходящо за разходки в романтична Италия, факт е, че усмивките им не слизат от лицата им, а студеното време не им пречи да се радват на атмосферата и гледките. Дори и самата Боряна споделя в поста си, че двамата буквално са "замръзвали" по улиците.

И двамата пуснаха в социалните мрежи снимки от почивката си, демонстрирайки не за първи път голямата си любов, на която станаха свидетели и всички зрители на "Игри на волята" по време на неочакваната среща, които бяха организирали от продукцията точно преди големия финал.

"Пример за перфектната двойка! Пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти заедно!", гласи само един от многото коментари в мрежата под романтичните кадри. Зрителите на шоуто заляха с коментарите страниците на "Игри на волята" за това колко прекрасно момиче е Боряна и колко много си личи, че обича и подкрепя напълно възлюбения си Момчил. Мнозина ги смятат за двойка за пример и има защо.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.

Свързани новини