Отидете към основна версия

1 374 7

Къци Вапцаров започна нов филмов проект (СНИМКИ)

  • къци вапцаров-
  • филм-
  • проект-
  • режисьор

Новият филм на водещия се казва "Добри родители"

Телевизионния водещ и виден шоумен от близкото минало Къци Вапцаров, обяви в социалните мрежи, че е започнал работа по нов проект.

Къци загатна, че е стартирал със снимките на нов филм, който носи заглавието "Добри родители". Завършилият в НАТФИЗ със специалност режисьор, споделя вълнуващи кадри от снимачната площадка, на които най-често присъстват деца, което загатва, че предстоящата продукция ще бъде насочена към родители и деца.


"На добър час! И нека Вселената бъде с нас!", написа Къци, публикувайки кадър от снимачната площадка, а негови верни последователи и фенове побързаха да го поздравят за новото начинание, като споменават, че с нетърпение очакват филма.

За всички е ясно, че Къци обожава децата, именно затова и беше продуцент на предаването "Кой е по-по-най“ цели 19 години.

Припомняме Ви, че Къци Вапцаров има зад гърба си доста успешни продукции като режисьор, едни от които са: "Господ се грижи за всички" (2006), "Безсмъртието в древен Египет" (2007), "Добре дошли на Земята" (2008) и "Global Crisis "(2009).

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини