Отидете към основна версия

3 981 30

Майката на Слави Трифонов е починала

  • слави трифонов-
  • майка-
  • починала

Това сподели самият той в своя Фейсбук профил

Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов е загубил майка си. Това сподели самият той в своя фейсбук профил.

"Аз боравя добре с думите в българския език, работил съм дълго време работа, в която ми се е налагало да използвам богат обем от думи. Много богат. И мога добре да се изразявам. Но сега трудно намирам думи. Но е по-добре да пиша, да ви информирам, да споделя, вербално, колкото и да ми е трудно да намирам думи, отколкото да се подчиня на дивия си характер и яростта, която ме обзема, защото е по-добре да се контролирам, да спазвам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и баща ми. Лека им пръст!"

Бащата на телевизионния водещ Тодор Трифонов издъхна през ноември 2017. През студените месеци майката Здравка се премества в Плевен, тъй като не ѝ е удобно да стои сама в къщата в Учиндол. Майката Здравка е родом от Тодорово, а бащата на Слави Тодор е от с. Горна Митрополия, отново в Плевенско.

"С баща ти се запознах, като се връщах от бригада един ден. Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с приятел на баща ти. И така на другата вечер се запознахме с него. Той после отиде войник и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково", разказва мама Здравка в шоуто на Слави преди години. Тогава шоуменът покани майка си за гост по случай рождения си ден.

"Работих в мебелен завод 25 години. Тогава първата ми заплата беше 180 лева. Ходех с удоволствие на работа, защото бях дневна смяна и можех да си гледам децата и къщата", сподели пред Слави майка му тогава.

Не те пуснах на детска градина, защото трябваше да те уча да четеш, да играеш. Като беше малък, много плачеше и хората казваха : "Той ще пее много хубаво, защото много реве", разказа Здравка за сина си.

Новината за кончината на майка му бе само вметната в поста, а поводът за написването му бе съвсем различен, пише "24 часа" Шоуменът изрази мнение относно здравния министър Хинков и решението болница "Проф. д-р Александър Чирков" да бъде преименувана на "Света Екатерина".

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини