Отидете към основна версия

9 121 15

Пуснаха първите горещи кадри на "Ергенът 3" Алек Младенов (ВИДЕО)

  • ергенът 3-
  • алек младенов-
  • видео-
  • горещи-
  • горещи кадри-
  • ерген

В промо видеото Алек сваля ризата си и скача от скала, за да се срещне с избраницата си

Първите кадри от третия сезон на "Ергенът" вече са факт в мрежата. Тази година в ролята на търсещ голямата любов влиза бизнесменът Александър Младенов. Новият ерген показа, че тръпката от адреналина, високите скорости и красивите коли определено са в кръвта му.

В първото промоционално видео за сезона, който се очаква да стартира през февруари, ако можем да съдим по неговите предшественици, виждаме Младенов да шофира лъскава спортна кола с черен цвят. След като спира впечатляващото возило, Алек излиза и сваля ризата си. Няколко секунди по-късно на фона на епична мелодия той скача в кристално сините води под себе си.

Още при първоначалното си представяне Алек Младенов се определи като стабилен мъж с усет към бизнеса. Той убедено заявява, че успехите му са нищо, ако няма човек до себе си, с когото да ги сподели, заради което влиза в новия сезон на любовното риалити.

bTV все още пази премиерната дата в тайна, но се очаква третият сезон на "Ергенът" да започне съвсем скоро, съдейки по това колко рано пуснаха промоционалното видео.

Първите два сезона на риалити формата се радваха на огромен зрителски интерес и хиляди коментари и реакции в социалните мрежи. Макар да избра противоречива победителка в сезон 1, Виктор Стоянов не продължи отношенията си с нея извън шоуто. За сметка на това Ерген 2 Евгени Генчев все още е с избраницата на сърцето си - Валерия.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 11 гласа.

Свързани новини