Отидете към основна версия

3 616 34

Охранител на магазин нападна бременната Искра Донова

  • искра донова-
  • бременна-
  • охранител

За ужасното преживяване разказа самата Искра в поредица от сторита в своята Instagram

Актрисата Искра Донова, която е играла какви ли не роли в театъра и киното, се сблъска с кошмарна ситуация в реалния живот, която никой драматург не би написал. 41-годишната бременна жена е била нападната от охранител в голяма верига магазини за мебели в София. За ужасното преживяване разказа самата Искра в поредица от сторита в своята Instagram страница.

"Тръгвам да излизам и охраната хваща количката и ми казва ало, ти къде бе, плати ли си бе", разказа Искра Донова за кошмарната случка. Тя пазарувала спокойно, като дори минувачите ѝ помагали със свалянето на тежките предмети от стелажите в магазина заради напредналата ѝ бременност, но не така любезен бил охранителят, който я нарочил за крадла.

"Вадя му бележката и му я показвам... как не му я наврях в устата", изкоментира бясната бъдеща майка. "Дори да не съм си платила, може ли да ми говориш на "ти бе", я малко по-културно, ш*б*н*к.", гневи се бъдещата майка, която накрая се опита да се пошегува със ситуацията.

"Слава богу, ще го набие детето, като порасне", сподели още актрисата.

Най-накрая Искра Донова получила извинение и от самия магазин, пише iwoman.bg.

"Изключително съжаляваме да разберем за ситуацията, която се е случила. Искаме да Ви уверим, че информацията ще бъде насочена към съответния екип на магазина и ще ѝ бъде обърнато специално внимание."

Поставете оценка:
Оценка 3 от 16 гласа.

Свързани новини