Отидете към основна версия

2 611 14

Мария Бакалова ще участва в "Dancing Stars"

  • dancing stars-
  • мария бакалова-
  • участие

Продуцентите Иван и Андрей са отправили покани към едни от най-обичаните родни знаменитости

Снимка: Instagram

Танцувалното шоу "Dancing Stars" се завръща в родния ефир през февруари, а продуцентите Иван и Андрей са отправили покани към едни от най-обичаните родни знаменитости да се включат в състезанието.

Вече из медиите се въртят някои скандални имена, но репортер на БЛИЦ научи със сигурност коя голяма звезда се е съгласила да се впусне в това предизвикателство.

Актрисата Мария Бакалова е сред първите, които са казали "ДА" и със сигурност ще бъде сред участниците. Поканата към нея е съвсем естествена, тъй като през последната година медийният интерес е особено голям. И появата ѝ в този формат ще доведе до повече зрители.

Подмятат се и други имена сред участниците, като най-често се споменават Дара и Гери-Никол. Двете певици обичат да танцуват и със сигурност биха били атракция в "Денсинг старс", а и ще привлекат по-млада аудитория.

Говори се, че голяма чалга звезда също се е съгласила да се включи, но името ѝ засега се пази в пълна тайна. Надяваме се в най-скоро време да научим нейното име и да ви го съобщим. Ще има и представителка от "Ергенът", но продуцентите все още не са решили на коя от дамите да се спрат, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 17 гласа.

Свързани новини