Отидете към основна версия

3 321 12

Шакира с ново гадже след раздялата с Пике

  • шакира-
  • рафаел аркауте-
  • гадже-
  • жерар пике

Аржентинският музикален продуцент Рафаел Аркауте е новият любим на певицата

Снимкa: БГНЕС

Колумбийската певица Шакира, след раздялата си с испанския футболист Жерар Пике, изглежда отново е на гребена на любовната вълна. Според репортера Хавиер Чериани, всепризнатият аржентински музикален продуцент Рафаел Аркауте е новият мъж в живота на певеца.

Кой е Рафаел Аркауте?

Аркауте е носител на 11 латиноамерикански награди "Грами" и е работил с артисти като Камило и Карлос Вивес. Чериани описва Аркауте като културен човек, поет и композитор, подчертавайки рязката му разлика от предишните партньори на Шакира.

Въпреки дългогодишния интерес на Аркауте към Шакира, той уважавал връзката ѝ с Пике. Сега обаче, според Чериани, Шакира изглежда позволява на продуцента да влезе в нейния свят и обмисля да направи крачка напред във връзката им.

Шакира е свързвана с други знаменитости, включително състезателния пилот Люис Хамилтън, но тя не коментира подобни спекулации. Певицата все още не е потвърдила слуховете за нея и Аркауте.

Новината за потенциалната нова връзка на Шакира идва на фона на скорошната ѝ раздяла с Пике и продължаващите съдебни битки в Испания. Въпреки бурните времена изглежда, че Шакира е готова да даде още един шанс на любовта.

Източник: bnnbreaking.com

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.

Свързани новини