Отидете към основна версия

3 105 13

4 неща, които не трябва да казвате на жената, която обичате

  • жени-
  • мъже-
  • връзки

Освен ако не искате раздяла или развод

Снимка: Shutterstock

Мъже, вие имате силата да създадете или развалите връзка. Ако сте готови да разберете какво искат и от какво се нуждаят жените, как най-добре да го осигурите и какво е необходимо, за да имате щастлива, любяща връзка за цял живот, имаме няколко съвета.

Ето 4 неща, които никога (никога!) не трябва да казвате на жената, която обичате, освен ако не искате раздяла/развод:

1. "Какво е сега?"

Това изразява нетърпение и гняв относно това, което вероятно е нейният опит да се свърже с вас. Всеки опит, който тя прави да ви сподели, е възможност да се обърнете към нейните нужди и да се свържете емоционално. Това е любовна игра. Не я пренебрегвайте.

2. "Преди имаше хубаво тяло. Наистина ми липсва."

Вместо комплимент, това е обида. Ако искате да говорите за нейното тяло, първо осъзнайте, че тя вече гледа 600 визуални реклами на ден, които ѝ показват съвременното идеално женско тяло, пише "Флагман". Изследванията разкриват, че дори много добре изглеждащи жени са склонни да се чувстват зле за телата си. Така че, намерете нещо, което наистина харесвате в тялото ѝ и я похвалете. Мъжете, които всеки ден правят искрени комплименти на жените си, имат по-добър интимен живот от мъжете, които не го правят.

3. "Добре, нека бъде по твоят начин. Винаги така правиш."

Вие намеквате, че като се справи по нейния начин, намерението ѝ е да спечели. Също така избягвате търсенето на нуждата, която тя може да има в молбата, която отправя към вас.

4. "Защо винаги трябва да си толкова нуждаеща се?"

Първо, това очевидно е обида. Превръща нуждата в обидна личностна черта и вероятно дори не е вярно. Всички сме нуждаещи се. Да имате нужди и да се съгласите да ги посрещнете е косвен скрит договор във всяка любовна връзка.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.

Свързани новини