Отидете към основна версия

3 501 30

Зрителите и участниците в "Черешката на тортата" - възхитени от екс министърката Ангелкова

  • черешката на тортата-
  • николина ангелкова

"Менюто на Ангелкова тази вечер е класа," пише фенка на предаването

Всички са впечатлени от менюто и представянето на бившия министър на туризма Николина Ангелкова в "Черешката на тортата". Само суперлативи валят в социалните мрежи, видя Varna24.bg.

Ангелкова посрещна компанията в стилния си дом, а за вечерята ѝ помогна дъщеря ѝ. Като страстен любител на пътешествията, обиколил над 80 държави по света, и опитал най-разнообразни кулинарни изкушения, тя стартира вечерята като поднесе на компанията специални хапки с фурми, донесени специално от фермата на принц от Саудитска Арабия.

Менюто включваше салата фюжън - табуле със скариди и специално предястие с телешко и ябълки. Основното ястие - пълнен лаврак със сьомга, печени зеленчуци и императорски ориз, а десертът – две различни торти – шоколадова и веган.

"Както каза Манчев, менюто на Ангелкова тази вечер е класа. А г-жа Хил е много точна в коментарите и анализите си за всичко. И двете дами са много ерудирани и е приятно да ги слушаш", пише фенка на предаването.

"И г-жа Ангелкова и г-жа Хил са класа ерудирани дами и е приятно да ги слушаш, ама Марчето не пасва на картинката! Хубаво меню, възпитана дъщеря, богат опит", коментира друг зрител.

"Спечели ме със заявката за два десерта! Питките и тортата най - много ми харесаха!", гласи друг коментар.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 25 гласа.

Свързани новини