Отидете към основна версия

2 852 25

Сашо Кадиев иска дете от Ивелина Чоева (ВИДЕО)

  • сашо кадиев-
  • ивелина чоева-
  • сватба-
  • бебе

"Тази година искам да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете", призна Кадиев в подкаста на Миглена Ангелова

Снимка: Instagram

Сашо Кадиев зададе най-важния въпрос на любимата си Ивелина Чоева през декември 2022, но сватбен звън все още не се е чул за тях, като дори бившата му жена Таня Тончева го изпревари в това начинание. Ето какво призна актьорът за жените в живота си в подкаста на Миглена Ангелова:

"Тази година искам да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи заедно. В интерес на истината тя никога не ме е дразнила с нищо, и аз вероятно нея. Всеки ден се боря за любовта ѝ. Тя е като паднал ангел до мен, доста самостоятелна, живяла е до Бъкингамския дворец и в момента е дошла да търпи нарциса в Кокаляне."

"Трябва да направя семинар по въпроса как да се разделим с партньора приятелски. Необходими са двама. Когато се влюбих и го осъзнах, на вечерята останахме с Таня и ѝ казах: "Влюбих се в друга жена". Тя реагира много спокойно: "Ами, Саше, щом с нея си щастлив..." Даде си сметка, че насила хубост не става.

Имахме натрупани обиди вдин към друг. Имало е и счупени чинии след раздялата, да. Кати беше на пет тогава, не е отделен човек от нас и знам, че се нуждае от двама родители, за съжаление ще ѝ е трудно да го разбере това, но опитваме нищо да не ѝ липсва."

Поставете оценка:
Оценка 1 от 14 гласа.

Свързани новини