Отидете към основна версия

1 765 13

Защо цветът на косата на Доналд Тръмп всеки път е различен?

  • доналд тръмп-
  • коса-
  • цвят на косата-
  • боядисване-
  • фризьор

Цветът на косата на Тръмп и преди е бил тема на дебат в модните среди

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Когато Доналд Тръмп се яви във федералния съд в Манхатън по-рано тази седмица, наблюдатели забелязаха, че косата му изглежда в различен нюанс - по-скоро светло оранжев.

Вътрешен човек казва: „Фризьорите му се ядосват, но не могат да го покажат, Тръмп не може да седи мирен, а за да поеме боята трябва да седи поне 30 минути.“

Цветът на косата на Тръмп варира от тъмно до светло русо и до ярко оранжево - в зависимост от това колко дълго неговият фризьор може да го накара да седи неподвижен и да остави боята да си свърши работата“, добавя източникът.

„Приятели казват, че е толкова нетърпелив, че рядко дава на стилиста време от 30 до 45 минути... Колкото по-кратко време им дава, толкова по-оранжева става косата му, тъй като отнема време, за да придобие по-тъмните руси кичури, които свързва с по-младите си години“, каза източникът.

През 2020 г. Vogue отбеляза, че Тръмп е посивял, като написа: „За една нощ характерната коса на Тръмп беше заменена с нов ярък сребрист нюанс“.

Сайтът за стил на New York Magazine, The Cut, твърди по това време, че „Доналд Тръмп е спрял да боядисва косата си“. Модният сайт добави: „Засега среброто изглежда постоянно. Тръмп изглежда приключи с боята."

Според източници, съпругата му Мелания Тръмп е помогнала на мъжа си да свали няколко килограма и също така да промени външния си вид

Промяната включва и неговата прическа… преобразяването има за цел да модернизира и направи образа му по-младежки като контраст със сивия президент Байдън и да привлече по-млади избиратели". Неговият екип иска визуална промяна на имиджа му, за да покаже, че е различен, а не просто същият Тръмп от 2016 г.

Хелън Мирън - която спечели "Оскар" за ролята на кралица Елизабет II във филма от 2006 г. "Кралицата" - коментира пред Vanity Fair, че цветът на косата на Тръмп е подобен на италианска напитка.

Това е аперитив в Италия и се казва Aperol… Трябва да вземете снимка и да я поставите до Доналд Тръмп и да видите дали има някаква прилика“, каза тя.

Източник: pagesix.com

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини