Отидете към основна версия

1 461 14

Марго Роби проговори за пренебрежението на "Оскарите" към "Барби"

  • марго роби-
  • барби-
  • награди оскар-
  • номинации

Феновете бяха ядосани след номинациите за Оскар 2024 от миналата седмица

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Марго Роби най-накрая проговори за пренебрежението на наградите "Оскар" към нея в категорията за най-добра актриса

Няма как да се чувстваш тъжен, когато знаеш, че си толкова благословен“- каза тя, докато се обръщаше към публиката на специална прожекция на филма, който счупи рекордите на SAG-AFTRA.

Феновете бяха ядосани след номинациите за Оскар 2024 от миналата седмица, когато Грета Геруиг остана извън надпреварата за най-добър режисьор, а Роби не беше номинирана за най-добра актриса.

33-годишната австралийска звезда заяви, че “очевидно” смята, че 40-годишната Геруиг е трябвало да бъде номинирана, защото “това, което е направила, се случва веднъж в кариерата, веднъж в живота”

Впрочем, тя не пропусна да отбележи всички номинации за наградите "Оскар", които филмът получи, като заяви, че е “в екстаз” от колективните осем номинации на филма.

За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите колеги заедно с такива забележителни артисти в година на толкова много велики филми,” започна той.

Звездата продължи: “Но няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Геруиг и Марго Роби -двете, които са най-отговорни за този филм, създал история и прославил се в цял свят."

Никакво признание не би било възможно за никого от участниците във филма без техния талант, хъс и гениалност,” продължи той.

Източник: pagesix.com

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини