Отидете към основна версия

3 562 23

Синът на Румен Радев порасна и промени визията си

  • георги радев-
  • президент-
  • румен радев-
  • син-
  • визия-
  • възраст-
  • пораснал

Георги Радев си пусна брада и вече изглежда коренно различен от скромния тийнейджър, който беше

Наследникът на държавния глава е променил визията си – пуснал си е брада, както и по-дълга коса. Досега младежът се носеше винаги късо подстриган, почти нула номер, и гладно избръснат. Промяната във външността му била продиктувана от световните модни тенденции, имайки предвид колко малко мъже в наши дни се разхождат с напълно гладки лица.

На снимка в социалните мрежи Георги позира с черни очила и тъмно облекло. Кадърът е заснет пред семейното жилище, което Георги обитава заедно с майка си Гинка – първата съпруга на президента, и сестра си Дарина. На същия адрес е регистрирана и фирмата му, все пак от почти година насам се подвизава като бизнесмен, пише HotArena.

На 9 май 2023 г. Радев-младши основа дружеството „ИТА 999“ ЕООД, което се занимава с търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговска дейност (включително внос и износ), складова дейност, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество и други. Капиталът, с който Георги започна бизнеса си, бе символичен и възлизаше едва 100 лева. Фирмата му обаче функционира от твърде кратък период от време, за да се знае какви са приходите му от нея.

Бившият футболист се отказа от спортната си кариера и в последните години избягва светлините на прожекторите за разлика от по-голямата си сестра Дарина. Георги е студент, но крие ревностно подробности от живота си, включително в кой университет и каква специалност изучава. Красивата Дарина, която пък споделя доста от житейския си път в социалните мрежи, обаче ще се дипломира тази пролет като драматична актриса от НАТФИЗ, а от академията твърдят, че притежава и голям талант.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 22 гласа.

Свързани новини