Отидете към основна версия

2 718 58

Сър Иън Маккелън се раздели с 30-годишния си приятел ВИДЕО

  • иън маккелън-
  • актьор-
  • приятел-
  • раздяла

84-годишната звезда от "Властелинът на пръстените" и Оскар Конлон-Мори бяха заедно от една година

Сър Иън Маккелън се е разделил с 30-годишния си приятел Оскар Конлон-Мори, след като прекараха една година заедно, пише Дейли Мейл.

84-годишната звезда от „Властелинът на пръстените“ се срещна с много по-младия актьор, докато игра майка и син в хитовата пантомима Mother Goose в края на 2022 г.

Нещата между тях се развиха бързо, като Оскар обяви Иън за „новата любов на живота си“.

Въпреки това, според The Mirror двамата вече са поели по различни пътища и прекратяват романа си.

MailOnline се свърза със сър Иън и представители на Оскар за коментар.

Оскар разказал на приятелите си и семейството за големите си планове с Маккелън. Той дори казал, че смята, че ще се сгодят. Но той предупредил, че Маккелън не е имал гадже от 20 години и не иска мъж да живее в дома му. Той се радвал да има някого, когато е на турне.

Маккелън се увличал, а след това, колкото и да е влюбен, се скарвал с тях, заявил Оскар.

Новината идва, след като Иън разкри, че никога не е имал шанса да каже на родителите си, че е гей, тъй като и двамата починали, когато той бил малък.

Актьорът, който призна за своята сексуалност през 1988 г., губи майка си Марджъри на 12 години и баща си Денис, когато е на 22.

На въпрос дали е бил близък с родителите си, Иън казва: „Никога не съм им казвал, че съм гей например. Не ме видяха да върша най-добрата си работа. Но си спомням за тях само с удоволствие.'

Иън е роден в Бърнли и по-късно се премества в Болтън, където е отгледан в религиозно семейство. Той коментира огласяването на сексуалността си така:

"Отношенията ми със семейството ми, с приятели, с непознати и работата ми се подобриха, тъй като вече не се криех. До този момент моята актьорска игра наистина беше свързана с маскировка, а след това, когато усетих, че съм себе си, се стигна до казването на истината, което беше много по-интересно. Това беше моята дилема, когато бях дете, ако бях казал, че съм открит гей, можех да рискувам да бъда преследван. Това вече не е така. Имаме много добри закони в тази страна", казва екранният Гандалф.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 24 гласа.

Свързани новини