Отидете към основна версия

5 597 69

Ернестина Шинова защити арестувания Христо Шопов

  • ернестина шинова-
  • христо шопов-
  • актьор-
  • арест-
  • заплаха-
  • оръжие

Актрисата бе една от първите публични личности, които сподели своя коментар за ареста на Христо Шопов

Изненадващият арест на актьора Христо Шопов предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. Актьорът бе обвинен, че е нападнал с юмруци и заплашил своя съседка, насочвайки и огнестрелно оръжие срещу лицето ѝ. Срещу него вече има и повдигнато обвинение за заплаха за убийство, съобщи прокуратурата снощи.

Очаквано, тази новина изуми всички, най-вече колегите на Христо Шопов в артистичните среди, които изразиха своя шок и недоумение от обвиненията към един от наследниците на фамилия Шопови.

Актрисата Ернестина Шинова бе една от първите му приближени, които реагират в социалните мрежи с коментар. Краткият ѝ коментар е красноречив и призовава да не съдим бързо. Тя предполага, че действията на Христо Шопов със сигурност са били провокирани от сериозен спор.

"Вярвам, че Христо Шопов, макар и силен и емоционален, не е причинил съзнателно наранявания и травми на люксембургската гражданка. Познавам го добре и смятам, че вероятно това не е била първата провокация.

Да, човек казва понякога думи, които не мисли, и не смята да осъществи… това са само думи все пак. Ако някой дойде в моя двор и започне да блъска по прозорците ми посред нощ, аз също бих се въоръжила, с каквото намеря", пише актрисата в профила си.

Изявлението ѝ срещна някои крайни коментари. Докато едни се съгласяват с нея и твърдят, че нормален човек току-така няма да извади оръжие и най-вероятно е почувствал заплаха или за себе си, или за съпругата си, други твърдят, че каквото и да го е провокирало не се вади пистолет на жена.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 43 гласа.

Свързани новини