Отидете към основна версия

1 224 3

Ариана Гранде разкрива интимни детайли от развода и новата си връзка в албума "Eternal Sunshine" (ВИДЕО)

  • ариана гранде-
  • албум-
  • eternal sunshine-
  • певица-
  • развод-
  • връзка-
  • музика

Певицата споделя колко разочарована се е чувствала от медийните атаки, породени от промените в личния ѝ живот

Снимка: Shutterstock

Ариана Гранде сподели откровено някои от мислите си за сензационните заглавия, които се появиха през изминалата година, свързани с личния ѝ живот.

“Съществува безспирно разочарование, необяснимо адско чувство, когато гледаш как хората не разбират хората, които обичаш,” каза Гранде в предаването "Зак Санг" в интервю, публикувано в YouTube в понеделник.

Певицата не назова имена, но си струва да се отбележи, че краят на брака ѝ с Далтън Гомес и началото на настоящата ѝ връзка с колегата ѝ от “Wicked” Итън Слейтър все още са горещи теми на таблоидите и медиите.

Когато става въпрос за предстоящия ѝ албум “Eternal Sunshine”, Гранде призна в интервюто, че някои от новите песни може да говорят на хора, които може би са стигнали до собствени заключения относно разказите за нея, създадени от таблоидите и светските медии.

“Знаем това за таблоидите и за медиите,” каза тя. “Ние избирателно си спомняме, че това е, което таблоидите правят с хората, особено с жените, въз основа на това дали харесваме или не човека… Ние избирателно оставяме място за човечност, за нюанси.”

"Всъщност нямах намерение да правя музика, докато снимам "Wicked", сподели тя, добавяйки, че това е най-емоционалният албум, който някога е записвала.

Със сигурност, каза Гранде, тя има “много” неща, които би искала хората да знаят. Уви, “ние нямаме достатъчно време”, се пошегува тя.

В края на краищата обаче Ариана Гранде изпитва само благодарност за мястото, на което се намира в момента. Тя играе ролята на Глинда в горещо очакваните филми “Wicked” и говори разпалено за новия си албум.

“Чувствам се много благодарна, че в момента съм толкова артистично удовлетворена. И в личен план, загатва тя: “Не мога да се оплача.”

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини