Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 13:28 1 197 3

Ариана Гранде разкрива интимни детайли от развода и новата си връзка в албума "Eternal Sunshine" (ВИДЕО)

  • ариана гранде-
  • албум-
  • eternal sunshine-
  • певица-
  • развод-
  • връзка-
  • музика

Певицата споделя колко разочарована се е чувствала от медийните атаки, породени от промените в личния ѝ живот

Ариана Гранде разкрива интимни детайли от развода и новата си връзка в албума "Eternal Sunshine" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Ариана Гранде сподели откровено някои от мислите си за сензационните заглавия, които се появиха през изминалата година, свързани с личния ѝ живот.

“Съществува безспирно разочарование, необяснимо адско чувство, когато гледаш как хората не разбират хората, които обичаш,” каза Гранде в предаването "Зак Санг" в интервю, публикувано в YouTube в понеделник.

Певицата не назова имена, но си струва да се отбележи, че краят на брака ѝ с Далтън Гомес и началото на настоящата ѝ връзка с колегата ѝ от “Wicked” Итън Слейтър все още са горещи теми на таблоидите и медиите.

Когато става въпрос за предстоящия ѝ албум “Eternal Sunshine”, Гранде призна в интервюто, че някои от новите песни може да говорят на хора, които може би са стигнали до собствени заключения относно разказите за нея, създадени от таблоидите и светските медии.

“Знаем това за таблоидите и за медиите,” каза тя. “Ние избирателно си спомняме, че това е, което таблоидите правят с хората, особено с жените, въз основа на това дали харесваме или не човека… Ние избирателно оставяме място за човечност, за нюанси.”

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande)

"Всъщност нямах намерение да правя музика, докато снимам "Wicked", сподели тя, добавяйки, че това е най-емоционалният албум, който някога е записвала.

Със сигурност, каза Гранде, тя има “много” неща, които би искала хората да знаят. Уви, “ние нямаме достатъчно време”, се пошегува тя.

В края на краищата обаче Ариана Гранде изпитва само благодарност за мястото, на което се намира в момента. Тя играе ролята на Глинда в горещо очакваните филми “Wicked” и говори разпалено за новия си албум.

“Чувствам се много благодарна, че в момента съм толкова артистично удовлетворена. И в личен план, загатва тя: “Не мога да се оплача.”


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обратен

    2 1 Отговор
    Боли ме КРА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.