Отидете към основна версия

1 792 10

Звездата от "Хобит" Мартин Фрийман прояде месо след 38 г. вегетарианство (ВИДЕО)

  • мартин фрийман-
  • актьор-
  • вегетарианец-
  • вегетарианство-
  • месо-
  • хобит

Мартин Фрийман спира да яде месо през далечната 1986 г.

Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Мартин Фрийман се отказа от вегетарианството след 38 години, обвинявайки преработените храни за нуждата от тази значителна промяна в хранителния му режим.

52-годишният актьор от "Шерлок" и "Хобит" първоначално спрял да яде месо през януари 1986 г., обяснявайки, че за него "никога е била комфортна идеята да яде животни“.

Обсъждайки промяната в подкаст с радиоводещия Ник Гримшоу и професионалната готвачка Анджела Хартнет, актьорът каза: "Вече спрях да съм вегетарианец.“

Носителят на награди "Еми" и БАФТА добави, че все още свиква със свободата.

"През последните няколко месеца е наистина ново да се върна към всеядното хранене и просто да ям каквото ми харесва“, каза той пред Dish.

Мартин Фрийман се присъедини към автора Тони Шумахер в "омитането" на порция спагети болонезе, което отбеляза първия път, в който артистът пробва ястието по оригиналната му рецепта.

"Това е първото истинско болонезе, което сигурно някога съм ял“, каза той, добавяйки: "Не съм ял това адски добро ястие от десетилетия.“

Обяснявайки причините зад промяната в начина на живот, звездата от британската версия на сериала "Офисът" сподели: "Странно е, защото харесвам заместители на месото, но те често са много, много преработени и се опитвам да ям по-малко преработена храна."

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.

Свързани новини