Отидете към основна версия

5 718 20

Хванаха "Ергенът" в още един груб гаф

  • ергенът-
  • алек младенов-
  • александър младенов-
  • пиян-
  • алкохол-
  • гаф

Алек Младенов заснел голяма част от третия сезон пиян?

Има ли проблеми с алкохола Ерген №1 на България Александър Младенов? Този въпрос започна да се задача все по-често в интернет пространството, след като се появиха упорити слухове, че Алек често злоупотребява със спиртните напитки, пише intrigi.bg.

Хора от обкръжението на иначе сериозния бизнесмен разкриват, че той от време на време сериозно посягал към чашката, допълва изданието. Зрители също доловиха подобно поведение, като неведнъж по време на синхроните хващаха Алек да фъфли и преплита езика. От продукцията дори се налoжи да му слагат субтитри, за да се разбере какво говори.

Нещо повече – по време на срещата му с Валерия, когато двамата се отдадоха на интимни страсти, източници от екипа на предаването твърдят, че Ергена е бил пиян на кирка. Затова и си позволил прословутото „проникване“ пред камерите, след като разпалената двойка влезе във водата. „Още на плажа Алек започна да залита и заваля думите и от екипа го посъветваха да се отрезви с нощно къпане. Никой обаче не предполагаше какво ще се случи във водата“, разкриват от кухнята на „Ергенът“.

Негови близки пък признават, че често се случва да дави напрежението в алкохол, а в стресова среда като риалити шоуто със сигурност виното е било най-добрият му приятел.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.

Свързани новини