Отидете към основна версия

1 537 23

Защо мъжете отговарят на съобщенията с две думи и след дълго време?

  • мъже-
  • комуникация-
  • съобщение-
  • отговор-
  • време

Експерт по запознанства отговаря на сложния въпрос

Снимка: Shutterstock

Както някои дами може би са забелязали, мъжете не винаги са умели в кореспонденцията. Много от тях могат да отговорят пестеливо на дълго съобщение и то няколко часа по-късно. Може да останете с впечатлението, че човекът просто не се интересува от общуването с вас или че изпраща съобщения на няколко момичета наведнъж, без наистина да се задълбочава в същността на общуването. Експертът по запознанства Конъл Барет обаче смята, че понякога причината е по-проста, отколкото изглежда.

„Понякога момчетата просто не знаят как да флиртуват“, обясни простичко той пред The Post. „Основната причина е, че повечето мъже са много логични и аналитични по природа. И логиката — това е обратното на романтиката", допълни специалистът.

Барет отбеляза, че клиентите му често се спират да се уверят, че всеки отговор е интересен и остроумен — в резултат на това кореспонденцията се проваля поради постоянно забавяне.

Експертът също така отбеляза, че след обсъждане на няколко теми в кореспонденция, трябва да се съгласите на среща на живо. И намек за това от страна на момичето няма да е излишен.

"Бих искал жените да не трябва да правят това - да канят мъжа на среща, а да оказват помощ и да насочват. "Има ли място, където би искал да ме заведеш?" — това е наистина добър въпрос, с който да насочите разговора натам,”, съветва още експертът.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Свързани новини