Отидете към основна версия

4 472 15

45-годишен хвана жена си в изневяра с... бившия ѝ съпруг

  • изневяра-
  • съпруга-
  • секс

Сега разбирам защо дъщеря им спря да ни посещава - била е сигурна, че те ще се съберат отново, размишлява огорченият мъж

Снимка: Shutterstock

45-годишен мъж хвана жена си с любовника ѝ и остана изненадан кого от нейния избор, пише The Sun.

Той и съпругата му имали общ син на 12 години, а съпругата му има и дъщеря на 16 години от първия си брак, която живее с баща си. Според него жената винаги е поддържала приятелски отношения с бившия си съпруг.

Един ден, докато се прибирал вкъщи, мъжът забеляза, че жена му се целува в колата и „дори прави нещо повече“ с... бившия си съпруг. Жената видяла, че мъжът ѝ я хванал в изневяра и се разкрещяла, след което той веднага се отдалечил. Когато двойката поговорила за случилото се, жената признала, че се среща с бившия си съпруг от три месеца.

"Сега разбирам защо дъщеря им спря да ни посещава. Беше сигурна, че родителите ѝ ще се съберат отново. И сега нашият син не иска да говори с майка си, която разруши семейството", кахъри се нещастният мъж.

И допълва, че изборът на съпругата му го е изненадал, тъй като бил сигурен, че романтичната връзка между съпругата му и първия ѝ съпруг е отдавна в миналото.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.

Свързани новини