Отидете към основна версия

3 560 5

Участник във ВИП Брадър вдигна сватба с дългогодишната си любима (СНИМКА)

  • деян топалски-
  • мма боец-
  • риалити звезда-
  • вип брадър

ММА боецът мина под венчилото през изминалия уикенд

Тайна сватба със своята дългогодишна изгора Николета Русинова вдигна ММА боецът и участник във "ВИП Брадър" Деян Топалски.

Здравенякът, който дълго бе обвързан с риалити героинята Гергана Капзамалова, а след това самият той участва в риалити формата, вече има и пораснал син от Николета. Дълго време роденият в Плевен Топалски криеше новата си изгора, но се влюби силно и от пръв поглед в Николета Русинова, пише hotnews.bg.

С майката на наследника си 41- годишният боец бързо осъзнават, че връзката им е повече от мимолетна забежка и се превръща в нещо доста по-сериозно. И така преди 7 години двойката се сдобива с дете.

Чак сега Топалски и Николета се решават да скрепят връзката си пред Бог и държавата. Купонът след това е бил в елитен столичен ресторант до ранни зори.

Риалити героят се отърва от затвора с 3 години условна присъда през 2021-а, пише "България Днес". Той бе признат за виновен от Специализирания наказателен съд като участник в сводническа банда, предлагала проститутки в столичен хотел.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.

Свързани новини