11 Юли, 2024 11:58 3 535 5

Участник във ВИП Брадър вдигна сватба с дългогодишната си любима (СНИМКА)

  • деян топалски-
  • мма боец-
  • риалити звезда-
  • вип брадър

ММА боецът мина под венчилото през изминалия уикенд

Тайна сватба със своята дългогодишна изгора Николета Русинова вдигна ММА боецът и участник във "ВИП Брадър" Деян Топалски.

Здравенякът, който дълго бе обвързан с риалити героинята Гергана Капзамалова, а след това самият той участва в риалити формата, вече има и пораснал син от Николета. Дълго време роденият в Плевен Топалски криеше новата си изгора, но се влюби силно и от пръв поглед в Николета Русинова, пише hotnews.bg.

 

С майката на наследника си 41- годишният боец бързо осъзнават, че връзката им е повече от мимолетна забежка и се превръща в нещо доста по-сериозно. И така преди 7 години двойката се сдобива с дете.

Чак сега Топалски и Николета се решават да скрепят връзката си пред Бог и държавата. Купонът след това е бил в елитен столичен ресторант до ранни зори.

 

Риалити героят се отърва от затвора с 3 години условна присъда през 2021-а, пише "България Днес". Той бе признат за виновен от Специализирания наказателен съд като участник в сводническа банда, предлагала проститутки в столичен хотел.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На тоя на жена му

    4 0 Отговор
    Двама са и се качили на един път преди 5 години 🤭✡️
  • 2 123456

    3 0 Отговор
    еее, убава работа , ма накрая затвор ли ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ПИВ

    7 0 Отговор
    Те такива са ни Вип-овете - бивши, потенциали или бъдещи затворници!
    И чакайте после да съ упраим!
  • 5 ха ха Хо

    6 0 Отговор
    Нито ги знам нито ме интересуват такива (герои и бойци)...баста.