Отидете към основна версия

3 231 50

Диана Димитрова се срамува от колегите си актьори: Аморални, продажни и объркани като свински черва

  • диана димитрова-
  • актьори-
  • актриса-
  • театър-
  • кино-
  • художник

Актрисата, която направи завой към изкуството, днес се радва на новото си начало в живота във Франция

Диана Димитрова няма търпение да поеме по новия си професионален път. Актрисата отива да учи анимация във Франция, съобщи самата тя, като същевременно не спести мнението си за артистичното съсловие в България. Диана заяви, че е отвратена от голяма част от колегите си. Тя не може да им прости, че са застанали на страната на Юлиан Вергов, когото тя обвини в нанасяне на побой по време на снимките на сериала "Откраднат живот".

Според Димитрова колегите ѝ актьори са "аморални, продажни и объркани като свински черва, и зависят един от друг. Никога не съм била част от тази гилдия. Да, вършила съм си работата, но не съм си пила кафето с тези хора, защото не понасям лицемерието".

Актрисата обаче не назовава имена на актьори, от които е отвратена. Разочарованието ѝ от колегите ѝ е едно от нещата, които я карат да замине за Франция.

"Приеха в една от най-добрите академии за анимационно 3D кино и мисля, че е време да съм повече художник отколкото актриса в България", категорична е днес Диана Димитрова пред "Труд нюз". Тя все пак не затваря завинаги вратата към сцената заради предателството на колегите си: "Със сигурност с голяма част от хората няма да работя, което ще сведе бъдещите проекти до минимум. Не искам и нямам желание да работя с тях, и се срамувам, че съм работила с тези хора".

Преди броени дни Диана Димитрова постави финалната точка на своята театрална и актьорска кариера в България, като изигра последното за нея представление в образа на Ирина от „Тютюн“ на Варненския театър. Билетите за него бяха разпродадени светкавично, напомня Hotnews.bg.

"Раздялата беше много емоционална с колегите, защото това вероятно е най-продаваното представление. В българските театрални среди, естествено, когато нещо е много добро и то не е от тази група със „свинските черва“, за него се мълчи, но оценката от публиката е най-важна", категорична е Димитрова.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 54 гласа.

Свързани новини