Отидете към основна версия

3 758 17

Известният фитнес инструктор от 80-те Ричард Симънс почина ден след 76-ия си рожден ден

  • ричард симънс-
  • почина-
  • фитнес-
  • фитнес инструктор-
  • фитнес гуру

Фитнес гуруто е открит от домашната си помощница в дома му

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ричард Симънс почина на 76-годишна възраст.

Полицията съобщава, че се е отзовала на обаждане от домашната му помощница преди 10 ч. местни време в събота. Той е бил обявен за мъртъв на място, като засега не се посочва причина за смъртта му. Длъжностните лица посочват, че Ричард е паднал в банята преди смъртта си. Представител на Ричард потвърди смъртта му пред ABC News.

Ричард Симънс е участвал в над 65 фитнес видеа с аеробика, от които са продадени над 20 милиона копия. Той се занимаваше със спорт в продължение на 40 години, преди да се оттегли от публичния живот.

Фитнес гуруто отпразнува рождения си ден в петък, като благодари на феновете за милите им послания и знаци на подкрепа. Всъщност звездата написа в Туитър само няколко часа преди съобщението за смъртта му, като написа в X, известен преди като Туитър: "Благодаря…Никога през живота си не съм получавал толкова много съобщения за рождения си ден! Седя тук и пиша имейли. Желая ви най-красивата част от петъчния ден. С любов, Ричард."

Допълнително той пожела на всички свои фенове "здрави" рождени дни занапред. Това беше ход в духа на марката на фитнес инструктора, известен със своите домашни видеоклипове с тренировки. Ричард придоби популярност благодарение на яркия си стил и високоенергийната си мотивация, с която се превърна в любимец на спортуващите у дома".

Негов фен написа в X: "Ричард Симънс проповядваше упражнения, диета и най-вече доброта. Той оказа положително въздействие върху живота на хиляди и хиляди хора. Аз съм един от стотиците хора, които се грееха от неговата енергия и с готовност приемаха тези безумни прегръдки. Почивай в мир.

Друг човек каза: "Почивай в мир, Ричард Симънс. Той не само беше лъч на позитивното отношение към тялото, но и беше отговорен за един от най-смешните моменти, показвани някога по телевизията."

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.

Свързани новини