Отидете към основна версия

1 273 2

Съдят Крис Браун за 50 млн. долара заради брутален побой

  • крис браун-
  • побой-
  • насилие-
  • концерт-
  • тексас

Нападнал четирима посетители на свой концерт

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Крис Браун, заедно с няколко души от екипа и антуража му, са дадени на съд за 50 млн. долара заради предполагаемото "брутално, насилствено нападение" на четирима посетители на негов концерт.

В съседните документи, се съобщава, че инцидентът е станал след концерт на R&B певеца в петък вечер в Dickies Arena във Форт Уърт, Тексас.

В съдебния иск, получен от PEOPLE, се твърди, че Браун и Конуей, Худ Бос (известен още като Омололу Омари Акинлолу) и Синко Сий “брутално и жестоко пребиват” четирима мъже — Лари Паркър, Джоузеф Люис, Чарлс Буш и Дамаркъс Пауъл — в предполагаемо непровокирано нападение зад кулисите на шоуто.

Според жалбата и четирите предполагаеми жертви са се нуждаели от медицинско лечение. По-конкретно, Паркър е бил хоспитализиран и “ще трябва да премине през обширно медицинско лечение".

Ищците искат от съда компенсаторни и наказателни обезщетения “в размер на над 50 милиона щатски долара” в допълнение към действителните щети, които включват “парични загуби, болка и страдание, обезобразяване, психически страдания и минали, настоящи и бъдещи медицински разходи”

В жалбата не само се отбелязват няколко от предишните правни проблеми на обвиняемите, но се цитират и инцидентите на Браун със закона, включително нападението му през 2009 г. над тогавашната му приятелка Риана, при което той приема споразумение за общественополезен труд, петгодишна пробация и консултации за домашно насилие. През годините той се сблъсква и с различни други предполагаеми обвинения във физическо и сексуално насилие, като последното от тях е от 2023 г.

Източник: people.com

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини