Отидете към основна версия

1 892 0

Платили на Брад Пит с чаша кафе за култова роля (ВИДЕО)

  • брад пит-
  • дедпул-
  • дедпул 2-
  • роля-
  • заплащане-
  • кафе-
  • супергерой

Холивудската звезда се появява в лентата само за няколко секунди

Снимка: БГНЕС/ EPA

Брад Пит има много култови роли, но една от скорошните му е в продължението на Дедпул. Във филмa Пит участва само за 2 секунди, а заплащането, което получил, е много изненадващо.

Холивудската звезда изненада публиката през 2018 г., когато се появи в продължението на Дедпул, в което се завърна като главен герой и Райън Рейнолдс. Във филма Брад Пит играе мутант, наречен The Vanisher, който е невидим през целия филм, с изключение на няколко секунди, където се разкрива, че героят се играе от холивудската звезда. Героят не говори и не се появява на екрана през целия филм, тъй като е невидим и доста срамежлив.

Пит има лукса да си избира ролите, които иска да играе, и продуцентите зад Дедпул 2 са били наясно с това, когато решили да му предложат епизодична поява в блокбастъра.

Ко-сценаристът на Дедпул 2 Рет Рийз разкри какво заплащане се е съгласил да получи Брад Пит, за да се навие да участва във филма. По думите му Брад искал лично Рейнолдс да му достави чаша кафе.

„Казаха ми, че всичко, което искал, е чаша кафе и аз казах: „Като франчайз или само една отделна чаша кафе?“ И ми казаха една единствена чаша кафе, което всъщност беше неговият начин да каже: „Правя го просто така“. И беше напълно солидно и най-хубавото нещо, което някой може да направи“, разкри лицето на франчайза Раян Рейнолдс.

Сценаристите били убедени, че ще им се наложи сериозно да убеждават Пит, за да привлекат звездата, но се оказало, че той приел ролята почти веднага поради една единствена причина. Той призна, че децата му са фенове на първия филм и че той е повече от щастлив да прави каквото искат, стига графикът му да го позволява.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини