Отидете към основна версия

1 271 0

"Игра на калмари" се завръща с втори и трети последен сезон

  • игра на калмари-
  • сериал-
  • нетфликс-
  • шоу-
  • нов сезон-
  • последен сезон

Вторият сезон на хитовия южнокорейски сериал на "Нетфликс" ще бъде достъпен на 26 декември

Снимка: Shutterstock

"Играта на калмари" се завръща в Netflix за втори сезон на 26 декември – мрачно удоволствие точно след Коледа – и стрийминг платформата разкри, че най-мащабното ѝ досега шоу ще завърши с трети сезон.

Вторият сезон на корейския драматичен сериал се завръща с някои познати и някои нови лица, а също така ще се завърне и за трети сезон през 2025 г., отбелязвайки края на хитовия сериал.

"Игра на калмари", който стартира на 17 септември 2021 г., се превърна в глобален феномен, отбелязвайки над 1,65 млрд. часа гледане за 28 дни и достигайки 111 млн. акаунта, превръщайки се в първия сериал на Netflix, който надхвърля 100 млн. членове при старта си.

Вторият сезон на сериала, който идва от сценариста, режисьора и изпълнителния продуцент Хуанг Донг-хьок, проследява Сон Ги-хун (Лий Джонг-джае), който взима тежко решение в края на сезон 1. Главният герой се отказва от плановете си да замине за САЩ. Вместо това той започва преследване с важен мотив.

В първия сезон Сон Ги-хун беше затънал в дългове, когато получи покана за игрите. След като печели играта по впечатляващ начин, той е решен да накара отговорните за мрачното и смъртоносно състезание да платят за злодеянията си.

Лий Джунг-джъ очевидно се завръща в ролята на Сон Ги-хун и към него се присъединяват Лий Бьонг-хун, който играе Фронтмен, лидерът на играта; Уи Хан-джун, който играе Хван Джун-хо, детектив, който се промъква в играта в търсене на брат си; и Гонг Ю, който играе Вербовчика, който първоначално кани Ги-хун да участва в играта.

Предполага се, че третият сезон е заснет едновременно с втория, което позволява на Netflix да го пусне през 2025 г., което е много по-малко чакане за феновете, отколкото трите години между първите два сезона. Сериалът се продуцира от студио Firstman, като изпълнителен продуцент е и Ким Джи Йон.

“Изминаха почти три години, откакто Сезон 1 беше посрещнат с невероятни реакции по целия свят и се случиха много невъобразими събития,” пише Хуанг Донг-хьок в писмо. “В първия ден, в който започнахме да снимаме сезон 2, си спомням, че си помислих: ‘Уау, не мога да повярвам, че отново съм в света на "Игра на калмари". Чувствах се почти сюрреалистично. Чудя се как ли ще се почувствате вие, когато след три години също се върнете в Играта на калмари.”

Той допълни: “Сон Ги-хун, който се зарече да отмъсти в края на първи сезон, се завръща и отново се присъединява към играта. Дали ще успее да си отмъсти? Фронтмен не изглежда да е лесен противник и този път. Ожесточеният сблъсък между техните два свята ще продължи до финала на поредицата със Сезон 3, който ще ви предложим през следващата година. Развълнуван съм да видя, че семето, което беше засадено при създаването на новата Игра на калмари, расте и дава плодове до края на тази история. Ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че ще ви поднесем още едно вълнуващо пътуване."

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини