Отидете към основна версия

455 2

Подготвят биографичен филм за Бритни Спиърс

  • бритни спиърс-
  • мемоари-
  • биографичен филм

Universal Pictures закупи правата за филмиране на най-продаваните мемоари на поп звездата - "The Woman In Me"

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Разработва се биографичен филм за Бритни Спиърс, след като Universal Pictures закупи правата за филмиране на най-продаваните мемоари на поп звездата.

Режисьорът на "Crazy Rich Asians" Джон Чу е ангажиран да режисира филма, базиран на последната автобиографична книга на Спиърс "The Woman In Me", предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Universal спечели "конкурентен търг" за правата за филмова адаптация, като продуцентът на "La La Land" Марк Плат ще наблюдава проекта.

"Развълнувана съм да споделя с феновете си, че работя по таен проект с #МаркПлат. Той винаги е правил любимите ми филми", написа самата Спиърс в социалните мрежи.

"Останете на линия", каза тя на феновете си.

Споделя и подробности за кратката си, но интензивна афера с ирландския актьор и номиниран за "Оскар" Колин Фарел, която тя нарича "двуседмична кавга".

След публичния срив на Спиърс тя беше поставена под опеката на баща си Джейми Спиърс, който контролираше парите и личния ѝ живот, въпреки че певицата продължаваше да изнася концерти на високо ниво.

Настоятелството бе прекратено от съда в Лос Анджелис през 2021 г., след като обществената подкрепа за "Освободете Бритни" се разраства.

Баща ѝ винаги е казвал, че е следвал интересите на дъщеря си и се е стремял да я предпази от експлоатация.

Не е определена дата на излизане на филма за Бритни. Universal вече създаде музикални биографични филми за хип-хоп групата N.W.A ("Straight Outta Compton") и рапъра Еминем ("8 Mile").

Чу режисира и високобюджетната адаптация в две части на мюзикъла "Wicked" на Universal, като първият филм ще излезе през ноември.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини