Отидете към основна версия

1 054 4

Райън Гослинг възнамерява да се пресели в Лондон

  • райън гослинг-
  • ева мендес-
  • лондон-
  • къща

43-годишният актьор и дългогодишната му партньорка Ева Мендес си търсят дом в столицата на Обединеното кралство

Снимка: ЕРА/БГНЕС

43-годишният актьор и дългогодишната му партньорка Ева Мендес проучват възможността за закупуване на къща в Барнс, Южен Лондон, а влюбената двойка желае да пусне корени в столицата на Обединеното кралство.

Източник сподели пред рубриката Bizarre на вестник The Sun: "Райън и Ева със сигурност ще добавят звезден елемент към вече добре уредения район".

Холивудското дуо се е обърнало към експерти по недвижими имоти в опит да намери идеалния дом за тях.

Вътрешният източник обясни: "В момента, в който двама души се намерят, те трябва да си намерят жилище: "Двойката има няколко контакта в сферата на недвижимите имоти, които използват, за да им помогнат да намерят идеалното място, както и бюджет от над 10 милиона паунда".

Междувременно миналата година друга филмова звезда - Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли също си купиха дом в Лондон.

47-годишният актьор е съпредседател на уелския футболен отбор Wrexham AFC, но Райън предпочете да си купи жилище в Лондон, тъй като в това имало "повече смисъл".

По това време източник каза пред "Mail on Sunday": "Райън и Блейк просто обичат Великобритания, тя се превърна в истински втори дом за тях. В Обединеното кралство те са открили някои наистина добри приятели, така че беше логично да имат подходяща къща в Лондон".

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини