Отидете към основна версия

2 142 1

Победителите в "Dancing Stars" отидоха заедно на море (ВИДЕО)

  • победители-
  • денсинг старс-
  • танци-
  • неделя щонова-
  • атанас месечков-
  • море-
  • почивка

Неделя Щонова и Атанас Месечков показаха как не са забравили танците и на лятната си почивка

Неделя Щонова и Атанас Месечков пуснаха весели кадри от морето, където заедно си почиват. По този начин те доказват думите си, че са станали верни приятели след победата в "Dancing Stars".

С двамата победители от формата са и техните семейства, става ясно от снимките ми от морския бряг. Единствената дъщеря на лекарката Лилия получи дипломата си за завършено средно образование веднага след края на "Денсинг старс" във Великобритания и предстои да учи висше също в чужбина. Месечков пък е с италианската си голяма фамилия. Съпругата му има две деца от предишния си брак, които вече са големи, но още почиват с нея. Наско и тя имат също две деца.

Hotnews.bg припомня, че дъщерята на танцьора тази година ще бъде в първи клас. "Айлин ще учи в езиково училище с английски, който вече започна да учи в предучилищната", разказа той в интервю за Woman.bg веднага след края на предаването. Покрай него се запознава и с най-известната лекарка у нас, но днес двамата са много добри приятели.

"Тя е човек, който се занимава с отговорна и сериозна професия - не само с медицина, но и с журналистика. Затова бях сигурен, че тя ще е отдадена на процеса. И след края на формата, почти няма ден, в който да не сме се видели и това е най-хубавото. Приятелството, което създадохме в „Денсинг старс”, ще продължи и занапред", зарече се през юни Атанас Месечков, а времето, което прекарват заедно през лятото, е доказателство за това. Двамата дори показаха, че все още помнят някои от танцовите стъпки, упражнявани по пътя към трофея.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини