Отидете към основна версия

1 369 7

Шакира излезе на романтична вечеря с мистериозен мъж (ВИДЕО)

  • шакира-
  • мистериозен мъж-
  • вечеря-
  • романтична вечеря-
  • връзка-
  • жерар пике

Колумбийската звезда изглежда отново е готова да срещне любовта след болезнения развод

Снимка: БГНЕС/ EPA

Латино звездата Шакира, която премина през тежък и публичен развод с футболиста Жерар Пике, бе забелязана на тайна вечеря с мистериозен мъж преди ден. Двамата бяха забелязани в ресторант в Маями, където певицата живее сега с децата си.

Певицата бе заснета да се забавлява в компанията на този непознат, но от кадрите не може да се каже дали това е романтична среща, просто флирт или са излезли само по приятелски. Според испанското издание Mundo Deportivo събеседникът на Шакира „може да е и певецът Алехандро Санс“, който също е разведен от известно време.

Наскоро Шакира обяви, че се е съсредоточила върху кариерата си, а не толкова върху намирането на нов партньор, но намекна, че е по-отворена към неангажиращите срещи, отколкото към нещо по-сериозно, припомня Телеграф.

След бурната раздяла с футболиста, който я замени с 22-годишна любовница, Шакира излизаше с Том Круз, Луис Хамилтън, а най-наскоро и с актьора, който участва във видео към една от последните ѝ песни - Люсиен Лависконт, за когото се твърдеше, че дори са имали сериозни намерения един към друг.

Дали този мистериозен мъж ще се окаже нещо по-сериозно или просто една среща, предстои да разберем.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини