Отидете към основна версия

4 842 25

Деси Стоянова - по-щастлива от всякога след напускането на "Преди обед" (СНИМКА)

  • деси стоянова-
  • преди обед-
  • синеморец

Журналистката сподели прекрасна снимка от лятната си почивка

Новото начало в живота на Деси Стоянова изглежда слъчнечво и усмихното. Този извод можем да направим от публикация в Инстаграм на бившата тв водеща. Стоянова, която обяви края на кариерата си като едно от най-популярните лица на bTV, сподели с феновете си снимка, за да ги увери, че взема максимално от лятото и почивката без краен срок.

В личния си Instagram журналистката сподели прекрасна снимка от лятната си почивка и написа:

"Летни вибрации", а на кадъра водещата се наслаждава на прекрасен студен коктейл. Запознати веднага познаха, че Деси е на известен бар в Синеморец.


Това е първият пост след като Деси слезе от малкия екран и разбира се, за отрицателно време стана хит в мрежата, а върлите ѝ последователи я заляха с коментари:

"Отдавна не бях виждала истинската усмивка! Човек наистина трябва да усети и ако не е щастлив на едно място с бързи крачки да върви към следващото! Успех",

"Прекрасна Деси! Весела ваканция и успех във всичко за което мечтаеш!",

"Прекрасна. Толкова много доброта и чистота в тази жена." и т.н.

Това, което прави най-приятно впечатление около публикацията е, че Деси Стоянова отговаря на много от коментарите поотделно, най-често с благодарности. Явно тя е успяла да забави темпото и е получила възможност и най-вече време да обръща нужното внимание на всеки.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 27 гласа.

Свързани новини