Отидете към основна версия

3 854 16

Съпруга реши да мълчи за изневярата на мъжа си заради добрия живот, който има

  • съпруга-
  • изневяра-
  • любовница

"Имаме толкова добър, стабилен семеен живот, че не искам да го загубя“, призна тя

Снимкa: Shutterstock

Жена, която разкрила изневярата на съпруга си, реши да не забелязва какво се случва и обясни избора си във форума на Reddit.

Според автора на публикацията тя е омъжена от 15 години и всички нейни приятели смятат този брак за успешен. Но един ден тя взела телефона на съпруга си и видяла няколко съобщения от кореспонденция с друга жена. „Те си признават любовта един към друг. Обсъждат родителски проблеми: той се извинява, че е мълчал, защото е бил зает да се грижи за сина ни“, каза жената.

След като намерила профила на любовницата на съпруга си в социалните мрежи, жената определила съперницата си за млада, красива и успешна. Въпреки разбитото си сърце, тя решила да не прави нищо с тази информация.

„Ако му кажа, че знам това, животът ни напълно ще се промени. Животът на нашия син ще се промени. Не знам как ще реагира, дали ще отрече или ще ме изостави и ще избяга с нея. Имаме толкова добър, стабилен семеен живот, че не искам да го загубя“, призна тя.

В коментарите форумци единодушно препоръчаха жената първо да се погрижи за себе си и ако не напусне съпруга си веднага, то да подготви план за бягство.

„Приемате, че вие ​​сте този, който ще прекрати брака, а той може да е озадачен от желанието за развод. Тя може да забременее или просто решават да бъдат заедно. Трябва да подредите нещата, да планирате всичко в случай на развод във ваша полза“, посъветваха я читателите.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 17 гласа.

Свързани новини