Отидете към основна версия

3 391 14

Проституция, наркотици, ХИВ: Трудният живот на сестрата на Марая Кери

  • марая кери-
  • сестра-
  • тежък живот-
  • наркотици-
  • проституция-
  • хив

Марая Кери изоставила болната си сестра

Снимка: Instagram

На 27 август стана ясно, че майката и сестрата на певицата Марая Кери са починали в един и същи ден - 24 август, с разлика от няколко часа. След това в мрежата отново започнаха да се обсъждат подробности за последните години от живота на сестрата на звездата - Алисън, с която Марая е имала лоши отношения.

55-годишната Марая Кери разкрива в изявление за смъртта на близките си, че е прекарала последната седмица до 87-годишната си майка Патриша, но не споменава сестра си, с която не поддържа връзка от 1991 г. 63-годишната Алисън Кери, която е била болна от ХИВ и през целия си живот е била пристрастена към наркотиците, е била в хоспис през последните три седмици. Това съобщи нейният близък приятел и болногледач Дейв Бейкър за американския вестник The Sun.

Той отбеляза, че Марая е имала възможност да помогне на сестра си с медицинските сметки (най-големият проблем в живота на Алисън), но независимо колко роднини са я помолили за помощ, звездата е пренебрегвала молбите им.

Марая имаше властта да направи така, че Алисън да получи подходящи грижи и да избегне доживотните съжаления, че е пропуснала възможността да прости и да помогне на единствената си сестра. Това са дребни неща за тези хора [знаменитости], а годеникът ѝ е милиардер. Най-малкото, което биха могли да направят, е да настанят Алисън в добра болница и да ѝ осигурят необходимите грижи. Марая е единственият човек в семейството, който можеше да направи истинска промяна в живота на Алисън“.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.

Свързани новини