Отидете към основна версия

5 509 35

Виктория Капитонова се омъжила тайно (СНИМКА)

  • виктория капитонова-
  • сватба-
  • тайна

Инфлуенсърката призна в стори в Instagram, че е минала под венчило, просто не е споделила с феновете си

Участничката от миналогодишния сезон на риалити формата Hell's Kitchen по NOVA Виктория Капитонова мина под венчило. Оказва се, че инфлуенсърката вече е омъжена жена, а важното събитие останало напълно инкогнито от последователите ѝ.

Преди месеци Капитова публикува снимки от моминското ѝ парти в Гърция, където заедно с нейни приятелки прекараха седем дни на яхта, обикаляйки най-различни острови.


Инфлуенсърката призна в стори, че сватбата вече се е състояла, просто не е споделила с феновете си. В социалните си мрежи, от където Капитова изкарва прехраната си, няма и следа от сватба нито пък от мъжа, който е спътник в живота ѝ от близо седем години, сподели самата тя, пише "Телеграф".

Въпреки че работата на рускинята е главно в социалните мрежи, тя ревностно пази личния си живот в тайна. Мъжът до нея е от 2017-та година и двамата са се разделяли само веднъж и това е периодът, в който Виктория е участвала в „Ергенът”. Капитонова признава, че вината за раздялата с приятеля ѝ била нейна. Но след предаването се върнала отново при него.

 

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 32 гласа.

Свързани новини